Background

KULØRTE BRILLER

PSYKOTERAPI

Kvaliteten af vores relationer i livet og vores trivsel er en afspejling af måden hvorpå vi relaterer til os selv. Indre smerteproblematikker og uhensigtsmæssige livsmønstre kan opstå, og i terapien bydes disse velkommen. I kontaktfeltet i terapien er der mulighed for at rette de kærlige øjne mod den indre relation. Nye spor kan anlægges og ureguleret energi transformeres i en dynamisk proces. En proces hvor kropsbevidsthed, følelser og tanker bringes ind i nuet, og hvor der i en kombination af tab og gevinst kan skabes forandringer.

Velkommen til!


Sabina Christensen

Background

MIN PROFIL

Jeg har blikket for de skæve ting og kærligheden til det mangfoldige. I mere end 15 år har jeg haft virke inden for det psykosociale felt i tæt samarbejde med mennesker, som har befundet sig i forskelligartede livskriser. Jeg har implicit heri en bred erfaring med typiske problemstillinger og har det socialpædagogiske relationsarbejde, motivationsarbejde og psykoterapi som kernekompetencer. Terapien er integrativ med fundament i en neuroaffektiv begrebsramme.

FORMIDLING

Ud over at drive Kulørte Briller samarbejdes der med studerende, medarbejdere eller virksomheder, som eksempelvis ønsker at styrke den relationelle forståelse i kontaktfeltet med mennesker, der rummer forskelligartede psykosociale problemstillinger. Formidling af praksisviden kan udføres i en ramme a la dialogforedrag eller konsulentbistand, men kan skræddersys til det aktuelle behov.

De overordnede temaer kan eksempelvis omhandle:

  • Relationsarbejde.
  • Tilknytningsmønstre.
  • Nervesystemet – den tredelte hjerne.
  • Motivationsarbejde.

Ring 30 23 51 77 eller mail kulbril@gmail.com for tilbud og pris.

Background

PRISER

TERAPI

KR.800

Individuel terapi á ca. 1 t 15 minutter.

Terapien foregår primært tirsdage og fredage i tidsrummet kl. 8 – 18, men sessioner efter kl. 16 mandage og onsdage kan imødekommes. Der kan betales kontant og med MobilePay Business. Afbud sendes på sms til 30 23 51 77 og skal ske så tidligt som muligt. Senest dagen før inden kl. 16. Afbud efter kl. 16 bevirker at der afregnes for en halv session (400kr.) og ved udeblivelse betales fuld pris for en hel session (800kr.).

Kontakt


Kulørte Briller
Sabina Christensen
Forhåbningsholms Alle 5
1904 Frederiksberg

E: kulbril@gmail.com