Når man befinder sig midt i et drama af en eller anden karakter, er der som udgangspunkt en vis portion ubehag tilstede. Scenariet spænder bredt. Fra Krig og ufred i verden til når moralens vogter holder faklen og slår hårdt ned på urostiftere.
(mere…)

Hvad er det egentligt, det der med at koble af? Det er i hvert fald individuelt, og mon ikke at det er ret så nuanceret en tilstand?

Det overordnede perspektiv her er, at det handler om at gå fra én indre energi til en anden. Måske fra et ydre fokus til et indre fokus.  Fra en opspændt tilstand til en afspændt. At det er en måde at tanke eller omfordele sin energi på.

Det kan lyde så basalt, – og i den offentlige tale omkring sammenhæng mellem byrder, præstation og stressniveau, så anbefales det, at vi får prioriteret det, at vi også får koblet af. Kendte anbefalinger i den rekreative proces kan eksempelvis handle om at tage lidt væk fra hverdagen, – altså trække stikket.  At etablere en god søvnrytme,  – at spise ‘rigtigt’,  – at integrere mindfulness,  – at prioritere egentid/egenomsorg,  – at lære at sige fra,  – at dyrke motion og meget meget mere. Der er mange veje at gå ud af.

(mere…)

Hun har fået fingrene i det for vildt lækre outfit, som hun spottede sin yndlingsblogger med forleden på instagram. Håret og makeuppen står knivskarpt. Hun har fanget udtrykket, – at se ud som om, at det er helt tilfældigt.. at hun bare ser godt ud på den dér úber naturlige måde. Men det er svært at tage imod de beundrende blikke og i det hele taget finde den selvsikre følelse frem, når hun konstant generes af at have fået taget de nylonstrømper på som hele tiden glider ned…

Han fik den bedste idé til ansøgning i forbindelse med det job i marketingsafdelingen.  Han fik engageret sin kammerat i at aflevere en særlig pakke til firmaet. Pakken symboliserede firmaets produkt og indeholdte en kæk besked om at holde øje med en mail fra en mailadresse, som han havde etableret til lejligheden, og som ligesom skulle understrege et budskab, – få ham til at skille sig ud fra mængden. Men pakken havnede på det forkerte skrivebord, og alt hvad det blev til, var en akavet mail-korrespondence med en leder, som så frem til at modtage en pakke, der aldrig dukkede op…

(mere…)